sajt za online zaradu
Digital Market je sajt za online zaradu i poslove od kuće

Digital Market je sajt za online zaradu i poslove od kuće. Naš cilj je da budemo No1 sajt za digitalce iz Srbije i regiona.

Kroz razne zanimljive tekstove donosimo vam korisne savjete, recenzije raznih alata i programa, preporuke korisnih blogova i web stranica, kao i novosti iz svijeta vezane uz ovu tematiku.

Stranica je nastala s ciljem da bude mjesto broj jedan u Srbiji i na Balkanu za zajednicu IT-jevaca te da vam pomogne da svoj biznis i znanje podignete na viši nivo.

Svakodnevno vam donosimo novosti i tekstove koji će vam pomoći da vaš biznis bude unaprijeđen i da poboljšate znanje i naučite raditi nove stvari.

Također, za one koji tek kreću u ovaj svijet i planiraju pokrenuti vlastiti biznis, putem ove stranice možete doći i do savjeta i pripreme za kretanje u poslovne vode.

Kategorije web stranice Digital Market

Kako bi stranica digitalmarket.rs bila jednostavna za čitanje i traženje savjeta, podijeljena je u više kategorija. Tako jednostavno možete pretraživati i čitati samo tekstove koji vas zanimaju iz određenog područja vašeg zanimanja.

Digital Market blog

Kategorija blog namijenjena je svim blogerima i onima koji tek kreću u svijet blogginga.

Kroz niz tekstova pomoći ćemo vam u kreiranju bloga, savjetima za pisanje tekstova, kako promovisati svoj blog te mnogim drugim tekstovima koji će vam pomoći da podignete kvalitetu bloga i dođete do veće posjećenosti.

sajt za online zaradu i poslove od kuće
Digital Market je sajt za online zaradu i poslove od kuće

Digitalni Biznis

Biznis kategorija rezervisana je za tekstove vezane uz pokretanje biznisa, idejama oko nekih novih načina zarade, kao i korisnim tekstovima vezanim uz pomoć oko organizacije i rada.

Svi koji vode privatni biznis ili tek razmišljaju o njegovom pokretanju, kategorija biznis je odličan odabir za čitanje.

Online zarada

Kategorija online zarada sadrži razne tekstove vezane uz zaradu putem interneta i preko računala.

U ovoj kategoriji orijentirani smo prema dostavljanju tekstova koji će biti korisni i totalnim početnicima koji tek razmišljaju o zaradi na internetu, a ujedno donosimo i neke „male tajne velikih majstora“, koji će vam pomoći u maksimiziranju zarade.

U ovoj kategoriji očekuju vas korisni tekstovi iz:

  • digitalnog marketinga
  • SEO optimizacija
  • WordPressa
  • izrade web stranica
  • grafičkom dizajnu
  • i raznih drugih kategorija

Saveti za nove digitalce

U kategoriji saveti pročitajte neke korisne savjete stručnjaka iz naše regije, kao i korisne ideje i savjete za unaprjeđenje poslovanja i vlastitog znanja. Za oglašavanje i bilo kakva pitanja, budite slobodni kontaktirati nas na email adresu:

OGLAŠAVANJE:

Melisa Čančar Karahodža
direktorica prodaje
marketing@tnt.ba
+387 62 553 222

UREDNIŠTVO

info@digitalmarket.rs / info@tnt.ba
+387 62 554 222