Kako nakon ulaganja u tehniku imati više posla?

Ulaganja u tehniku imaju smisla jer bez tehnološkog napretka svaki posao stagnira. Laserska epilacija kao primer dobre prakse o kojem pišemo danas.

Kojim god poslom da se bavite za uspešan rad vam je potrebna savremena tehnika. Laserska epilacija, odnosno laser, potreban je estetskim ordinacijama, arhitektama su neophodni dobri računari koji podržavaju velike programe za projektovanje, ratarima savremene poljoprivredne mašine, restoranima dobri konvektomati, stomatolozima precizni aparati za sečenje krunica, itd.

U ovom tekstu ćemo govoriti o najsavremenijem laseru za lasersku epilaciju, ali se njegovo predstavljanje može primeniti i na druge aparate i uređaje koji se koristi pri različitim delatnostima.

zarada od bloga ulaganja u tehniku
Ulaganja u tehniku su neophodna za svaki posao

Laserska epilacija uz Alma Soprano Titanium dobar primer ulaganja u tehniku

Glatka koža bez dlaka vekovima je simbol ženske lepote. Danas se dlake mogu depilirati u svakom kozmetičkom salonu, ali to ne daje dugoročne rezultate. Laseri za lasersku epilaciju su delotvorniji i mogu se pronaći u mnogim salonima lepote, međutim pitanje je koliko su bezbedni i učinkoviti.

Estetska ordinacija Rejuva na Dedinju koristi Alma Soprano Titanium – najsavremeniji laser za lasersku epilaciju što je odličan primer ulaganja u tehniku.  Njihova misija uspešnog poslovanja je upoznavanje pacijenata sa benefitima koje dobijaju epilacijom baš ovim aparatom. To rade kroz digitalni marketing.

Laserska epilacija iz ugla lekara i građenje poverenja sa pacijentima

O svim estetskim procedurama koje se sprovode u ordinaciji Rejuva govori lekar, stručno i argumentovano, što pacijentima uliva poverenje.

Obično u formi IGTV-a ili live-a lekar predstavlja proceduru, u ovom slučaju lasersku epilaciju Soprano Titanium laserom, i objašnjava kako se radi, zbog čega je dobra i efikasna. Poverenje sa pacijentima grade na dva načina:

1.      Konsultativni pregled

Pre same procedure svaki pacijent ima detaljan konsultativni pregled, koji podrazumevaju podatke o dosadašnjem zdravstvenom stanju, upotrebi određenih lekova, eventualnom hormonskom disbalansu.

Kada je u pitanju laserska epilacija, lekar na osnovu boje kože, očiju, kose, na osnovu toga da li pacijent lako izgori na suncu ili brzo pocrni, određuje tip kože. Uzima u obzir i da li se pacijent izlagao suncu ili solarijumu, kao i kakva je boja, debljina, gustina dlaka na području koje epiliramo.

2.      Bezbednost procedure nakon ulaganja u tehniku

Kada biste osobi koja nije pilot dali da vozi avion sigurno je da bi posledice bile katastrofalne. Isto se može desiti i ukoliko laserom rukuje osoba koja za to nije osposobljena.

Sve informacije koje lekar dobije na konsultativnom pregledu koristi da bi adekvatno podesio parametre na laseru, za maksimalan učinak, bez neželjenih posledica.

Nakon što to uradi, u ordinaciji Rejuva epiulaciju sprovodi viša medicinska sestra, ali pod nadzorom lekara. Te informacije su jasno istaknute na njihovom sajtu.

freelancer
Ulaganja u tehniku prate i ulaganja u marketing

Laserska epilacija kroz blogove

U Rejuvi su svesni da su mnogi laseri koji se koriste po salonima i nekim ordinacijama zastareli, nebezbedni i da zbog toga lasersku epilaciju prate brojne predrasude. Blog je forma koju su prepoznali kao jedan od način da te predrasude razbiju, te su o laserskoj epilaciji na svom sajtu uspešno pisali u više navrata, poštujući SEO principe.

Prvi put, kada su predstavili prednosti laserske epilacije Alma Soprano Titanium laserom, objašnjeno je zbog čega je on superioran u odnosu na druge lasere. Rečeno je da je uz Soprano Titanium laser epilacija brza, jer je za obe noge potrebno svega 15-ak minuta.

Trajanje procedure upoređeno je s kratkom dremkom. Istaknuto je i da je efikasna metoda, pošto taj laser poseduje SHR tehnologiju, koja postepeno zagreva kožu i uništava dlake iz korena, a da je za redukciju 97% dlaka neophodno samo 6 do 8 tretmana. Pojašnjen je i ICE plus sistem hlađenja, koji čini da cela procedura protekne prijatno i bezbolno.

„Laserska epilacija leti“ bila je jedna od tema njihovog bloga, lansirana na samom početku leta. Time su pokazali da se laserska epilacija, uz Soprano Titanium laser, uspešno radi i leti, najbolje dve sedmice pre letovanja, za maksimalno uživanje u glatkoj koži, ali se bez problema, s velikom efikasnošću, može raditi i nakon sunčanja, na pocrneloj, kao i na prirodno tamnoj koži.

Na sličan način i vi možete pisati na svom sajtu o aparatima koje koristite u svom poslovanju.

Blog o laserskoj epilaciji donosi mnogo postova

Sve što je napisano u blogu o laserskoj epilaciji i savremenom Alma Soprano Titanium aparatu koji se koristi, može se „razbiti“ na mnogo postova. Bilo da su u pitanju obični postovi, carousels, reels ili storiji, sve informacije se mogu plasirati i na taj način.

Na taj način su profesionalne stranice „žive“, publici se govori o benefitima usluge. Kada im pružate kvaliteta sadržaj, sigurno je da će se mnogi odlučiti upravo za vas.

Savet: Izgradite samopouzdanje i pokažite šta imate

Ne libite se da pokažite svoj alat/aparate/uređaje. Laserska epilacija, odnosno Alma Soprano Titanium laser, samo je jedan od primera koji govori o važnosti upotrebe savremenih aparata.

Ukoliko i vi posedujete uspešan biznis i imate odlične aparate koji će koristiti vašim pacijentima /klijentima/ mušterijama, istaknite ih. Time pokazujete da ste profesionalni, suvremeni i drugačiji, bez obzira na delatnost kojom se bavite.

Da zaključimo, pažljiva ulaganja u tehniku uz dobro isplaniran marketing plan su ključni za uspeh svakog današnjeg biznisa. Zato samo napred, procenite koja su vam ulaganja u tehniku prioritetna i ostvarite ih. Sigurni smo da će se vaša ulaganja u tehniku isplatiti i da će vaš biznis samo rasti.

Srećno!

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!