2764

Online serije sa prevodom

Gde besplatno gledati online serije sa prevodom besplatno? Mnogo je usluga koje koriste oni kojima je teško izdvojiti kune za plaćene usluge.

Serije i filmovi su najpraktičniji i najzabavniji način da upotpunite svoje slobodno vreme. Kada vam vremenska prognoza ne ide u prilog, a korona virus otežava druženje sa prijateljima, pripremite kokice!

Postoji nekoliko načina da gledate sadržaj koji želite online. Jedan od načina je da ga preuzmete preko Torenta, ako ste veštiji u korišćenju interneta.

Drugi način je da gledate kao konformista kroz aplikacije kao što su Netflik i HBO Go, koje se, međutim, plaćaju. Treći način je da ga besplatno pronađete na Internetu, na raznim sajtovima posvećenim njemu.

Da ne biste gubili vreme, predlažemo vam spisak sajtova na kojima možete besplatno da gledate serije sa prevodom, a ovde možete pogledati naš predlog iz žanra horor.

U slučaju da želite i da gledate filmove na mreži. Ako želite nove kritike filmova, pogledajte internet magazin gledadica.

Online serije sa prevodom

online serije sa prevodom
Online serije sa prevodom

serija.mene

Gde besplatno gledati online serije sa prevodom?

Ovaj sajt je jedan od najaktivnijih sajtova za gledanje filmova i serija. Pored naziva filma stoji godina izlaska, kao i ocena. Ovo olakšava gledaocima koji nisu odlučili šta žele da gledaju da izaberu najbolje/najgore ocenjeni sadržaj.

Međutim, ako već znate šta želite da gledate ili imate omiljeni žanr, možete gledati izbor serija sortirane po žanru. Sajt ima i pretraživač, ako vas zanima određena serija. Postoji i mogućnost nasumično sortiranja serija, što olakšava gledaocima koji žele da otkriju novi sadržaj da pretražuju sajt.

Za one koji vole da doprinesu zajednici, postoji opcija dodavanja epizoda na sajt, tako da možete sami da učestvujete u izgradnji sajta.

Serijeonline.net

Ova stranica je transparentnija od prethodne. Možete tražiti film ili seriju tako što ćete u pretraživač uneti naziv, godinu izdanja ili žanr.

Možete pogledati ceo asortiman serija i izabrati onu koja vam se najviše čini. Postoji i izbor između domaćih i meksičko-latinskih serija, koje su popularne na našim prostorima.

Oni obogaćuju sadržaj sajta i čine ga dostupnim svim onim gledaocima koji ne vole filmove/serije na engleskom.

online serije sa prevodom
Online serije sa prevodom

Online serija 2

Evo stranice koja je povezana sa prethodnom i služi kao rezervna kopija. Za razliku od “brat” sajta, interfejs je modernije dizajniran i sve serije su na jednom mestu.

Dodirivanje emisije takođe pokazuje njen žanr, tako da ne morate da čitate sinopsis i rezime da biste videli da li vam se sviđa. Takođe piše i godinu izdanja, tako da uvek možete da budete u toku sa najnovijim bioskopskim inovacijama.

Možete se registrovati na sajtu, ali ne morate – to neće uticati na vašu gledanost serije. Takođe, na ovom sajtu postoji mogućnost gledanja bolivudskih filmova i animea.

Ono što ga čini naprednijim od „Brata” je TV raspored sa novim epizodama serije najavljenim unapred. Na ovaj način možete unapred planirati svoje slobodno vreme i uvek znati kada možete očekivati nastavak emitovanja omiljenog sitkoma.

Gledajte sa prevodom

Jedan od najbolje odabranih besplatnih sajtova za gledanje filmova i serija na Internetu.

Registracijom dobijate efikasnije gledanje serija, lakše prebacivanje iz epizode ​​u epizodu, kao i sačuvanu pretragu.

  Na sajtu se nalaze preporučene i najpopularnije serije, kao i najnoviji filmovi sa prevodom.

Međutim, u slučaju da želite da gledate određeni žanr, imate širok izbor. Takođe, imate ponudu najnovije serije, na vama je da izaberete svoj omiljeni žanr!

Stranica takođe ima kategoriju „Zahtevi“, gde možete kontaktirati tehničku podršku u slučaju da imate problema sa prevodom ili serijom.

Ako reprodukcija sadržaja “greši”, lako možete saznati da li je problem u vašem internetu ili u samom sadržaju. Tehnička podrška redovno odgovara na komentare, žalbe i zahteve korisnika, tako da možete računati na brzo rešenje svakog problema.

Filmoviplek

Iako naziv asocira na filmove, ni na ovim stranicama nisu zanemarene serije. Na stranici ih možete pronaći od najstarijih (npr. Isus iz Nazareta iz 1977.) do najmlađih, objavljenih početkom 2021. godine.

Pored toga, možete pretraživati serije prema slučajnom izboru, prema rejtingu ili godini izdavanja. U kategoriji „Najpopularnije serije“ nalaze se Rik i Morti, Breaking Bad, The Vire, Sopranovi i mnoge druge serije koje su obeležile poslednje dve decenije.

Sajt takođe ima odeljak sa sinhronizovanim crtanim filmovima, tako da možete da posetite ovaj sajt kao porodica.

HD sa prevodom

Čini se da je ova stranica jedna od najkompletnijih do sada. Ne samo da ima kratak rezime emisije koju želite da gledate, tako da vam je njena kategorija odmah dostupna, već vam govori i o broju epizoda koje emisija ima.

Dakle, za gledaoce koji se ne bi posvetili dugoj, dugačkoj seriji, ove informacije mogu igrati važnu ulogu (Uvod u anatomiju je predugo trajao, zar ne?)

Jedini “problem” (više prepreka, za one koji nisu skloni engleskom) je što su nazivi serija na engleskom. Zato serije i filmove morate tražiti u originalu, a ne kroz prevod na hrvatski.

Međutim, ako vam ovo ne predstavlja problem, lako ćete se snaći na ovom sajtu. Podrazumeva se da su sve serije u HD kvalitetu, s obzirom da se sajt tako zove.

online serije sa prevodom
Online serije sa prevodom

VIP serija

Ova stranica sadrži pregled najpopularnijih serija, tzv zimzeleni, kao što su Prijatelji, Uvod u anatomiju, Vikinzi, Čari.

Takođe, gledaocima su na početnoj stranici ponuđene najnovije epizode, kao i lista serija sortirane po nazivima. Seriju možete pretraživati po prvom slovu naziva, po godini izdavanja ili nasumičnim pretraživanjem.

Na sajtu postoje i pretrage filmova, ali fokus je na serijama, zbog čega je njihova pretraga češća. Od podataka o sadržaju, pored naslova je godina emitovanja, kao i IMBD rejting.

U slučaju da ste zainteresovani za neotkrivene ili manje popularne serije, uvek možete da filtrirate serije sa 5-7 ocena ili da ostanete sa višim ocenama i boljim recenzijama. U svakom slučaju, izbor je na vama!

Ono što odmah upada u oči, bez obzira na sajt, je veliko prisustvo pop-up reklama. Često mogu poremetiti sam početak filma. Ne unosite njihove veze, jer nije poznato koji potencijalno opasni sadržaji mogu biti za vaš računar.

Često se dešava da se sajtovi kvare iz različitih razloga, pa ako se to desi nekom od navedenih linkova, obavestite nas kako bismo ažurirali listu.

Na vama je da odvojite svoje slobodno vreme, pripremite grickalice i odaberete žanr. Opustite se i uronite u svet kinematografskih rešenja, bilo da je u pitanju horor, triler ili avantura. Uživati!

online serije sa prevodom
Online serije sa prevodom