31

Кako odabrati idealnu aplikaciju za klađenje prema Mightytips

“Kockanje je sjajna igra i svi muškarci su u kartama jednaki!” – izjava je ruskog pisca Nikolaja Gogolja koja se može primeniti i dan danas. 

Kladionice iz dana u dan niču kao drveće pored puta, pitanje je samo u koju ćete svratiti i otvoriti nalog za klađenje. Veliku ulogu u odabiru kladionice imaju ponude koje pomenute pružaju svojim igračima. Neke od njih ponudiće freebet za klađenje nakon registracije, dok će neke druge dati svojim igračima besplatne spinove za slot mašine koje imaju na svojim aplikacijama. 

Cilj je samo jedan. Namamiti nove igrače da ostavljaju novac i igraju se do mile volje. Pinn bet kladionice razvile su aplikaciju koja ima sve što je potrebno jednom kladioničaru. Ono što vi treba da uradite, jeste da posetite Pinn bet online gde ćete naći uputstvo za preuzimanje aplikacije, nakon čega ćete da iskoristite sve mogućnosti koje vam pruža sportska kladionica Pinn bet. Red je i da vam kažemo kako sve ovo funkcioniše. 

Kako preuzeti aplikaciju i obaviti registraciju?

Pinn bet aplikacija download omogućiće vam da se ista pojavi na vašem androidu. Ukoliko se do sada niste susretali sa online klađenjem, ova jednostavna platforma je upravo ono što vam treba za početak. 

Otvaranjem Pinn bet online sajta preko vašeg pretraživača, odmah će vam iskočiti dugme za instalaciju aplikacije za android. U obavezi ste da nakon registracije obavite peripetije oko unosa imena, prezimena, JMBG-a, broja lične karte i adrese. 

Sam proces uplate sredstava na račun možete obaviti uplatom preko platne kartice, a možete i lično otići do bilo koje Pinn bet kladionice u blizini i to uraditi na licu mesta. Sada kada ste odradili sve što je bilo neophodno, vreme je da kažemo nešto o samoj kladionici, kao i ponudi koju sadrži. 

кako odabrati idealnu aplikaciju za klađenje prema mightytips

Izvor: MightyTips

Šta je to što nudi Pinn bet svojim igračima?

Za nove članove sportska kladionica Pinn bet pripremila je bonus dobrodošlice bez depozita u iznosu od 4000 dinara. Od te svote novca, 2000 možete koristiti za klađenje, dok resto ide na slot igre. Podvlačimo da nije neophodno da deponujete sredstva kako biste ostvarili pravo na bonus. Dovoljno je odraditi verifikaciju i u roku od 24h bonus će biti aktiviran. Uz ovaj bonus možete računati i na sledeće :

  • Bonus do 400% na odigranih 35 mečeva sa kvotom 1.35 i većom,
  • Bonus dobrodošlice do 100.000 na prvi depozit,
  • 20% freebet-a od uplate na poene/skokove/asistencije košarkaša iz NBA lige,
  • 20% freebet-a od uplate na poene/skokove/asistencije košarkaša iz Evrolige.

Ljudi iz Pinn bet-a stvarno su se potrudili da svojim igračima pruže oslične uslove prilikom klađenja. Iako možda nemaju veliki broj sportova za klađenje, na sajtu MightyTips nalazi se recenzija Pin Bet mobilne aplikacije za android, pored koje možete naći i recenzije za ostale kladionice, a one su :

  • Mozzartbet,
  • Superbet,
  • Maxbet,
  • Bet365,
  • Primobet.

Naš ekspert za klađenje Jadranka Sojkić autorka je pojedinih recenzija na sajtu Mightytips i njeno dugogodišnje iskustvo donelo joj je solidan profit, a njeni saveti mogu dobro doći i vama prilikom postavljanja opklada. Ukoliko pogledate ostale recenzije, možda će vam Pinn bet aplikacija download pasti u drugi plan, jer lako se može desiti da odaberete drugu kladionicu.

кako odabrati idealnu aplikaciju za klađenje prema mightytips

Izvor: MightyTips

Najbrža isplata u Srbiji? Provereno, potvrđeno!

Zaglavili ste se negde gde nema Pinn bet kladionice u blizini, a imate novac na računu koji želite da skinete na bankovni račun? Nemojte provesti ni jedan sekund brinući se kako ćete isplatiti sredstva. U kojoj god banci da imate račun, nakon rezervacije isplate, novac će vam leći u roku od 15-30 minuta. 

To se odnosi čak i na dane vikenda. Autor ovog teksta je to lično proverio i tvrdi da ni jedna druga kladionica ne isplaćuje toliko brzo sredstva na bankovni račun igrača. Primera radi, Soccer kladionica, koja posluje duže od Pinn bet-a, ne može da se pohvali brzinom isplate. Ukoliko ste je zakazali u petak, na keš možete računati tek u ponedeljak što su cela 3 dana. Zato je sportska kladionca Pinn bet i dalje naša prva opcija kada je brzina isplate u pitanju. 

“Igra me veoma zanima, ali nisam u poziciji da žrtvujem ono što je potrebno u nadi da ću pobediti.“ – citat je Aleksandra Puškina koji je ovo iskoristio u jednom od svojih dela. 

Većina se takođe može poistovetiti sa ovom izjavom. Pitanje je samo koliko je ko spreman da žrvtuje vremena, novca i živaca da bi zaradio nešto na kladionici. Klađenje je maraton, a ne sprint. Strpljenje je preko potrebno kao i dobra analiza. Preostaje vam samo da instalirate Pinn bet aplikaciju i da vidite kako ćete se snaći u ovom “sportu”.