541

Agent Za Uvoz Robe Iz Kine

Svi su vec upoznati sa time da je kineska roba apsolutno svugde, u svim kineskim radnjama koje su izuzetno rasprostranjene, svim vrstama marketa pa cak i u apotekama.

Tu su razne stvari vezane za tehnologiju, igračke, razni mali akcesoari koji nam služe za ulepšavanje ili obogaćivanje kuce. Ali kako ti lanci nabavljaju robu? Kako odaberu ko će im biti agent za uvoz robe iz Kine?

Za početak treba naglasiti da je sigurnost pri uvozu i mogućnost lake komunikacije glavna stvar koju trebate da tražite pri odabiru.

Kina – Mesto dešavanja

Dobro je poznato da je Kina već dugogodišnji prijatelj evropskim državama a od skora izuzetno jak strateški parner Srbiji. Posle 2020. godine, uvoz robe iz Kine samo u Evropi je dosao do cifre od 395 milijardi eura!

Isto tako, više nije nepoznanica da velike evropske kompanije uvoze robu iz Kine, svi to rade i svi znaju da Kina vipe nije mesto gde se kupuje loša roba, ali je bitno istaći da je to mesto gde se može kupiti najpovoljnija roba. Samim tim, kupovina u Kini je izvrsna solucija za sve firme koje nemaju mnogo sredstava da otvaraju vlastite fabrike i ogromne produkcijske lance. Pri tome, roba iz Kine može biti napravljena po vašim željama i zamislima.

Ali i pored svega ovoga, jedna stvar mora uvek da vam bude na umu – Iskusan i pouzdan partner je obavezan za početak uspešnog biznisa!

agent za uvoz robe iz kine

Partner u Kini

Naravno da će vam se uvoz robe sa druge strane sveta i iz ovako jake i velike zemlje izgledati kao jako veliki izazov, ali ne brinite, zbog toga postoje odgovorni i iskusni posrednici između vas i fabrike. Potreban vam je siguran partner koji će vam pomoći u svim stvarima vezanim za uvoz iz strane zemlje.

Agencija koja  vam garantovano olakšava čitav proces odabira i uvoza robe. Povezana je sa svim velikim odjeljenjima za kupovinu u Kini! Neke od provincija u kojima Partner in China nudi svoje usluge su Guangdong, Zhejiang, Hebei.

Svi dobavljači robe su verifikovani od strane ove kompanije pa tu brigu možete otkloniti, vaša roba stizaće onakva kavu ste poručili. Važno je napomenuti da svu papirologiju rešava agencija a na vama je da sarađujete i izrazite sve želje vezane za proizvod. Čitav proces uvoza može biti komplikovan i zamoran posao ali ako imate nekoga da bude tu uz vas, poteškoće nećete ni osetiti.

Niže cene robe

Ukoliko nabavljate robu za vaš biznis preko platformi kao što su AliBaba i slično, to vas može koštati mnogo više. U većini slučajeva  cene budu više zbog količine robe koju želite kupiti, zato Partner in China za vas nabavlja istu robu po dosta povoljnijim cenama.

”Zlatni uzorak” – ono što izdvaja ovu agemciju od ostalih! On vam pomaže u konačnoj odluci za proizvodnju.  Ovaj korak će vam osigurati da se upotpunosti uverite u kvalitet proizvoda. Uz pomoć uzorka možete napraviti potrebne prepravke kako bi kreirali što bolji proizvod za tržište.

I još nešto, nemojte sumnjati u kvalitet robe koja će stići, svaki komad robe koji se distribuira ka vama će proći kontrolu od strane agencije jer oni imaju svoje predstavništo u Kini!

agent za uvoz robe iz kine

Skladištenje proizvoda i uvoz

Nakon završene proizvodnje vaši proizvodi će biti na sigurnom mjestu prije uvoza u vašu državu. Dalian, Šangaj, Ningbo, Xiamen i Tijanđin su luke za skladištenje robe a sve zavisi od blizine dobavljača i luke za otpremanje.

Partner in China obezbeđuje do pet nedelja besplatnog skladištenja proizvoda. Nakon, toga sledi transport robe do vas. Na vama je da odlučite način transporta.

Papirologija će biti obezbeđena na vreme i nećete morati da brinete o carini ni ostalim problemima.

Dakle, uštedite sebi vreme i zajedno sa pouzdanim partnerima započnite uvoz robe!

Saznajte sve o agenciji Partner in China i započnite svoj biznis na najbolji mogući način već danas!